MAKLUMAN UNTUK PELANGGAN

1. Jika ingin membuat sebarang pembelian, sila isi BORANG PEMBELIAN

Khamis, 4 Oktober 2012

Nak Dapatkan Keberkesanan VCO Dengan Betul ????

Photobucket


1. MAKAN / AMBIL (VCO) selepas breakfast atau sarapan pagi dan waktu malam (sebelum tidur) pada jam 10 malam.

2. KERANA ?? Pada masa ini sistem pencernaan badan kita menjadi sedikit kurang aktif / slow. Jadi ini akan memudahkan VCO bertindak dan bekerja dalam badan kita.

3. ELAKKAN pengambilan VCO pada waktu tengahari kerana pada masa ini sistem badan kita sangat aktif bekerja untuk mencerna makanan dan sebagainya.

4. ELAKKAN juga pengambilan VCO sebelum makan kerana tindak balas mungkin tidak akan berlaku / kurang kerana VCO yang kita ambil akan ditimpa oleh makanan yang kita ambil.

5. KURUS ?? Anda sendiri mesti panda atur saiz hidangan makanan anda sendiri. Pengambilan VCO akan menjadikan anda lebih bertenaga dan kadar metabolisme akan meningkat. Jika anda rasa selepas pengambilan VCO , anda kerap rasa lapar dan ingin kerap makan, LEBIHKAN saiz hidangan atau pengambilan IKAN dan SAYUR dalam diet anda.

6. PALING PENTING SEKALI, pastikan anda minum air kosong dengan cukup sekurang-kurangnya 3 liter sehari untuk membantu proses penyingkiran atau penyahtoksin dalam badan anda akan berjalan lebih lancar dan badan akan terasa lebih segar dan bertenaga sentiasa.sumber :- google

Tiada ulasan:

Catat Ulasan